KÜÇÜKÇEKMECE KENT KONSEYİ 14. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ

Dr. Mustafa Aydın: “Kent konseyleri kentlerin aort damarlarıdır”

Küçükçekmece Kent Konseyi 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Dr. Mustafa Aydın, “Kent konseyleri politize olmadan din, dil, ırk ve bölge ayırımı yapmaksızın halkını kucaklayan o kentlerin aort damarlarıdır,” dedi.

Küçükçekmece Kent Konseyi 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde 27 Nisan 2014, pazar günü gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Kent Konseyi Başkanı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca ve Feyzullah Kıyıklık’ın da yeraldığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan Dr. Mustafa Aydın, konseyin genel faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleştirdiği konuşmada kent konseylerinin partilerden ve her türlü ayrımlardan bağımsız olduğunun altını çizen Dr. Aydın, “Kent konseyleri politize olmadan din, dil, ırk ve bölge ayırımı yapmaksızın halkını kucaklayan, o kentlerin aort damarlarıdır,” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Dr. Mustafa Aydın’ın Divan Kurulu Başkanlığı’nda, “14. Olağan Genel Kurul Oturumu”na geçildi. Genel Kurul’da, sırasıyla Küçükçekmece Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri başında bulundukları birimlerin faaliyetlerini aktaran sunumlar da gerçekleştirildi. Son olarak katılımcılardan soru, görüş ve önerilerin alındığı etkinlik, başkan Dr. Mustafa Aydın’ın teşekkür konuşmasıyla noktalandı.

14.olagan.toplanti
14.olagan.toplanti2